Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny. A legszebbeket a zsűri juttatta a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján pedig minden régióból egy lány jutott a következő körbe, melynek a győztese Algács Lia lett, ő csatlakozhat a döntősök mezőnyéhez. A tét nem kicsi, hiszen a Tündérszépek győztese, vagyis a szépségkirálynő 1 éves OMODA 5 személyautó használatot nyer, valamint kozmetikai szépségcsomagot és mobiltelefont is kap ajándékba. Az országos döntő szeptemberben kerül megrendezésre.

Gáfor Vivien
29, Bicske

– Bolti eladó végzettségem van, illetve érettségivel is rendelkezem. Jelenleg a szakmámban, tehát egy szupermarketben dolgozom. Azért jelentkeztem a versenyre, mert ez az utolsó lehetőségem, hogy kipróbáljam magam, mivel nemsokára betöltöm a 30. életévemet. Szerettem volna bepillantást nyerni a kulisszák mögé, hogy mégis hogyan zajlik egy ilyen verseny. Most egy kisleánykori álmomat válthatom valóra, és ezért mindent meg is fogok tenni. Nem utolsó sorban, pedig anyaként is szeretnék bizonyítani, hogy nem kell megfeledkezni ilyenkor sem önmagunkról, és tündökölhetünk akkor is, ha már gyermekünk van.    A 29 éves Gáfor Vivien 175 cm magas, és a Skoripió csillagjegyében született. Kedvenc étele a rakott karfiol, kedvenc itala pedig a víz. Ha zenéről van szó, a hip-hop műfaj áll közel a szívéhez, parfümök terén pedig a Versace Bright Crystal illata varázsolja el.   

Tündérszépek – 2022