Tündérszépek – 2021

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny. A legszebbeket a zsűri juttatta a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján pedig minden régióból egy lány jutott a következő körbe, amely június 6-án kezdődött, ebben a körben június 20-ig lehet szavazni. A tét nem kicsi, hiszen a Tündérszépek győztese, vagyis a szépségkirálynő 1 éves OMODA 5 személyautó használatot nyer, valamint kozmetikai szépségcsomagot és mobiltelefont is kap ajándékba.

Tóth Bettina
28, Miskolc

Tóth Bettina 28 éves miskolci lány. Jelenleg is Miskolcon dolgozik és a műkörmös végzettséget is megszerezte. Nagyon szeret kirándulni, sportolni és a szabadban lenni. Ez abból is adódik, hogy életvidám, pörgős, eleven lány, aki nem szeret egy helyben ücsörögni. A Tündérszépek versenyre kihívásként tekint, arra gondolt, miért is ne tehetne egy próbát, ezért jelentkezett.

Bettina 160 centiméter magas és a Halak jegyében született. Kedvenc étele a pizza, itala pedig a limonádé, az édesebb illatokat kedveli és odavan a popzenéért.

Tündérszépek – 2021