Tündérszépek – 2022

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Szűcs Bianka
19, Kazincbarcika

Szűcs Bianka 20 éves kazincbarcikai lány. Első éves hallgató a Debreceni Egyetem Gazdálkodási és Menedzsment szakán. Az egyetem mellett idén elkezdte a Tv2 Akadémia műsorvezető és szerkesztő-riporter képzését. Szabadidejét a barátaival és edzéssel tölti szívesen. A versenyre azért jelentkezett, hogy kipróbálja és fejlessze magát. Eléggé céltudatos, kreatív és örökmozgó személyiség. A jövőben szeretne saját vállalkozást indítani, mellette pedig vagy a tv-ben szeretne műsorvezető lenni, vagy közgazdászként tudja elképzelni magát.

168 cm magas, csillagjegye a bak. Kedvenc étele a pizza, itala a Fanta Narancs. Legszívesebben a Christina Aguilera By Night nevű parfümöt használja. 

Tündérszépek – 2022