Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Szabó Kinga
26, Szeged

Gyógytornászként végeztem, emellett életmód- és táplálkozás tanácsadói, személyi edzői, aerobic oktatói végzettségem van. 21 éve táncolok, jelenleg 3. éve tanítok is. Most kezdtem sajtá táncos és edzői vállalkozásomat. Hobbim az edzés, a sütés-főzés, koreográfiák kitalálása. Azért jelentkeztem erre a versenyre, mert szeretném magam kipróbálni, illetve szeretném motiválni az embereket a mozgásra és az egészséges életmódra, illetve hogy pozitívan, vidáman éljük a mindennapjainkat.

A 26 éves Kinga a szűz csillagjegyében született. Kedvenc étele a sajtos, barackos csirkemell, amihez legszívesebben vizet iszik. Kedvenc zenéje a latin és RnB zenék, legszívesebben pedig Carolina Herrera Good Girl nevű parfümjét fújja magára.

Tündérszépek – 2020